Våra kunder berättar

Under åren har vi utbildat många elever, men även haft utbildningar i EcoDriving för företag och privatpersoner. Här är några av deras tankar.

Rekommendationer

”Blev rekommenderad av en vän att använda Egert & Ulf när jag skulle ta mitt körkort. Var inställd på att mitt körkort skulle kosta mycket, ta massa tid och att jag skulle få köra upp flera gånger. Behövde bara sju lektioner och klarade uppkörning och teoriprovet direkt, trots att jag var nästan rädd för att köra bil när jag började. Anders planering och upplägg tillsammans med min sambo gjorde att jag kunde ta mitt körkort på bara två månader. Rekommenderar alltid Anders när någon pratar om att de vill ta körkort. Grymt kunnig, ärlig, lugn och metodisk med fokus på att hålla nere kostnaden genom att samarbeta med min handledare.”

– Annie Grönblad, Körkort B

"Vi har genomfört kurs i EcoDriving för personalen vid vårt vaktmästeri som en del av vårt miljöarbete. Vid övningskörningen sänkte alla sin bränsleförbrukning. Den avslutande teorilektionen med diskussion gav ytterligare en dimension till övningskörningen."

– Kjell Rosén, Högskoleservice på Jönköping University
Utbildning i EcoDriving

”Hade inte förväntat mig så pass mycket NY information om hur man kan/bör köra sitt fordon. Det gäller både bilens utrustning som det egna körsättet. Förutom de mer uppenbara positiva effekterna på miljö och egen ekonomi gav den även en ökad medvetenhet och närvaro vid körningen som utan tvekan resulterar i ett SÄKRARE körsätt.”

– Kim Alriksson, NAI Svefa
Utbildning i EcoDriving

”Tack för väl genomförd utbildning. Jag hade stor glädje av det vi gick igenom och det bjöds också på en del aha-upplevelser.”

– Torbjörn Andersson, Skanska Asfalt och Betong AB
Utbildning i EcoDriving

"Jag är oerhört nöjd med den utbildning som Egert & Ulfs Trafikskola erbjudit! Jag behövde snabbt ta körkort efter att flyttat hem från utlandsarbete och det var inga problem. De erbjöd snabbt och flexibelt tider för körlektioner. Som lärare är Stefan och Anders väldigt bra! De är pedagogiska, uppmuntrande och deras erfarenhet får en att känna sig väldigt trygg bakom ratten, så trygg att man kan diskutera allt ifrån amerikansk inrikespolitik till design! Jag kan verkligen rekommendera Egert & Ulfs Trafikskola!"

– Daniel Johansson
Körkort B

"Jag tog en intensivutbildning i juli 2016 på Egerts och Ulf körskola. Jag hade tidigare kört i Stockholm men tycket inte att jag fick det jag betalade för. Jag kontaktade då Egert och Ulf och fick genast en körplan. De bokade även upp teori och körprov åt mig, Jag fick en professionell känsla som sedan bekräftades när jag väl började köra för skolan. Intensivutbildning ÄR intensivt och man måste förstå att det är mycket lära sig på kort tid men är man motiverad och har kört innan så är det bästa sättet att få körkort."

– Kajsa Ekelund
Körkort B 

"Efter många om och men och test av olika körskolor fick jag tips om att vända mig till Egert & Ulf. Jag ville snabba på processen så jag valde en intensivutbildning, vilket kan vara ett av mitt livs bästa val! En personlig och individuellt anpassad utbildning med ytterst pedagogiska och härliga lärare. Jag kände mig alltid bekväm bakom ratten och det var främst tack vare Stefan och Anders. Alla rykten om att riskettan är det tråkigaste du kan göra lyckas de till och med slå hål på! Allt jag kan säga är; gör det lätt för dig själv och välj Egert & Ulf, du kommer inte att ångra dig!"

– Annie Lindskog
Körkort B

"Vill tacka för en lyckad körkortsutbildning under hösten 2016. Det tuffade på bra med en lektion i veckan, utmärkt att man kunde köra på eftermiddagen efter jobbet. Bra att lektionen är 60 min, man hinner med ganska mycket. Tack vare er klarade jag kortet utan någon att köra med privat. Är mycket nöjd!"

– Henrik Larsen
Körkort B

"Med små möjligheter att övningsköra privat lade jag hela min körutbildning i händerna på Anders på Egert & Ulfs. Inte så sugen på att köra bil alls egentligen, men nödvändigt med småbarn hemma och jobbyte på gång. I februari tog jag första körlektionen. Enligt Anders prognos (som jag först trodde var helt orealistisk, men som visade sig stämma ganska väl!) hade jag ett körkort i handen redan i början av juni. Anders är pedagogisk, stöttande och uppmuntrande och var oerhört tillmötesgående och flexibel när det gällde att hitta tider som passade mig, särskilt när det närmade sig uppkörning. Ska du ta körkort i Jönköping, gör det på den här trafikskolan!"

– Emmie
Körkort B