Teorikurser

Att gå på lärarledda lektioner underlättar när du ska lära dig att köra bil. Syftet med teoriundervisningen är att ge dig kunskap om hur du ska tillämpa de regler som gäller vid körning i trafik. Du har möjlighet att ställa frågor till oss under lektionerna, och vi fokuserar på att ge dig en utbildning som underlättar dina egenstudier och gör det enklare att köra bil i olika trafikmiljöer. Du får också kunskaper som gör att du kan spara både en eller flera körlektioner.

Undervisningens längd

Varje lektion är 1 timme och 30 minuter. Vår teoriundervisning genomförs under tre kvällar klockan 16.45-18.15. Undervisningen hålls i vår lokal på Barnarpsgatan 31.

Läromedel och böcker

Våra läromedel består av E-bok med ljudstöd och tillhörande frågor. Du får även tillgång till webbaserade datortester som du kan göra både hemma och på trafikskolan.

Kostnad

Teorikursen inklusive material kostar 1900 kronor.

Vilka är fördelarna med våra lärarledda teorilektioner?

• Du får bättre förutsättningar att klara teoristudierna och teoriprovet.

• Du kan ställa frågor till en erfaren lärare. Studerar du bara online är det svårt att få klarhet i delar som man inte förstår.

• Du får kunskap om en hel del lokala trafiksituationer.

• Du kan spara en eller flera körlektioner med den kunskap som vi ger dig under kursens gång.

Kommande kurser

Samtliga kurser startar klockan 16.45

5  september

7  november

 

Vår trafikskola i Vaggeryd heter Åbergs Trafikskola, vill du gå en kurs i Vaggeryd besök www.abergstrafikskola.se för att se tider och boka.