Intensivkurs

Med vår intensivutbildning kan du ta ditt körkort på tre veckor. Det ställer lite högre krav på dig som elev, men är du redo att satsa helhjärtat är det ett effektivt och bra sätt.

Utbildningens innehåll

Intensivkursen med körlektioner och teorilektioner genomförs under tre veckor. Riskutbildning 1 och 2 görs under din andra eller tredje vecka. Du har tillgång till vår datorsal för att studera teori självständigt när du inte har körlektioner eller lärarledda teorilektioner.

Teoriprov (uppskrivning) och körprov (uppkörning)

Teoriprovet och uppkörningen görs på fredagen sista veckan, förutsatt att Trafikverket kan erbjuda tider.

Vad händer om jag inte är redo att köra upp efter intensivkursen?

Om vi anser att du får svårt att klara utbildningen under dessa tre veckor tar vi en gemensam diskussion. Ibland räcker det med någon ytterligare lektion eller att vi skjuter fram dina prov för att du ska hinna öva lite mer.

Skräddarsydd intensivutbildning

Om du vill ha ett annat upplägg på din intensivkurs eller har specifika önskemål om startdatum eller längd på utbildningen så kan vi självklart skapa en anpassad lösning just för ditt behov.

Kostnad & Bokning

Vårt intensivpaket kostar 18 200 kronor. Då ingår all teori, 15 körlektioner (á 55 min) samt Riskutbildning 1 och 2. För bokning ring 036-711930 eller maila info@egertulfs.se

 

Vår trafikskola i Vaggeryd heter Åbergs Trafikskola, vill du gå en kurs i Vaggeryd besök www.abergstrafikskola.se för att se tider och boka.